Ver Van Hier…

Hopelijk bevindt u zich binnenkort eens Ver Van Hier. Daar hebben we namelijk net een stapeltje Aard & Raf Drinken Door naar verscheept. Want waar kunnen Aard & Raf nu beter Door Drinken dan in de Rotterdamse kinderboekenwinkel èn koffiecafé Ver van Hier?

“Er zijn meer werelden dan deze en veel ervan zijn heel dichtbij, al zijn ze ver van hier,” schreef Tonke Dragt. En aan de Kleiweg in Rotterdam (links naast de Albert Heijn), komen alle lievelingswerelden van eigenaresse Petra samen: kinderboeken, koffie, kinderen en gastvrijheid. In alles is voorzien, wie eenmaal ver van hier is, hoeft er eigenlijk nooit meer weg: ontbijt, lunch, werkplekken, activiteiten, cadeautjes, koffie, taart, kindervermaak, ouderrust en natuurlijk kinderboeken: “Voor ons assortiment selecteren we de liefste, leukste, ontroerendste en meest grappige kinderboeken.”

Het gras lijkt toch echt een stuk groener, daar, ver van hier. De Buik van Rotterdam formuleert het zelfs zo: “Door de ramen valt het zonlicht zo kwistig naar binnen, dat het lijkt alsof de zon in eigen persoon aanwezig is.” En Aard & Raf nu dus ook, voor maar €12,50. En als je er ergens limonade met een vork of een wortel bij kunt krijgen, dan is het waarschijnlijk Ver van Hier…

Ver van Hier / Kleiweg 69 (links naast de Albert Heijn) / 3051 GJ Rotterdam / 010 845 1336 / Ver van Hier

 

 

 

Related Posts