Het Walhalla Voor Kids

Aard & Raf Drinken nu ook Door in Haarlem. Aard & Raf zijn zeer vereerd om te zijn opgenomen in het ‘Walhalla Voor Kids’: Meneer Paprika in de Koningstraat in Haarlem.

Als alle speelgoedwinkels toch eens zo leuk zouden zijn als Meneer Paprika… “Wanneer je bij Meneer Paprika binnenstapt, word je direct vrolijk. Deze grootste speelgoedwinkel van Haarlem is een feestje voor jong en oud. (…) De perfecte plek om een cadeau uit te zoeken. Terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie met huisgemaakte taart, spelen de kleintjes met de grote Thomas de Trein tafel en de duplo. Op de achtergrond hoor je de muziek van ouderwetse langspeelplaten” volgens de ene site, “echt een té schattige plek” volgens een andere en een “wonderlijk warenhuis”, een superleuke winkel en café in één” volgens weer een ander. Zeer vereerd dus.

 

 

Related Posts